Woning zoeken

Voor de juiste prijs is het voor iedereen natuurlijk eenvoudig om een woning te vinden. Helaas is niet iedereen in staat om veel geld te betalen voor de woning die zij graag zouden willen. Dat is precies waarom wij, Amsterdam Housing Service, tot stand zijn gekomen. Wij willen er namelijk voor zorgen dat mensen in Amsterdam een geschikte woning vinden voor de juiste prijs.

Er zijn vier stappen waar je doorheen zal moeten gaan wanneer je je aanmeld bij ons.

  • 1. Contact opnemen: De eerste stap om een geschikte woning te vinden is natuurlijk om eerst contact op te nemen met de wensen die je hebt.
  • 2. Woning zoeken: Zodra je contact hebt opgenomen zullen wij een woning zoeken waarvan wij denken dat die geschikt voor jou is. Wij maken dan een lijst van geschikte woningen.
  • 3. Selectie maken: Uit deze lijst kan je vervolgens een selectie maken van de woningen die je graag zou willen bekijken.
  • 4. Kies een woning: Wanneer je een geschikte woning hebt gevonden kan je natuurlijk die woning kiezen. Mocht je niet de juiste hebben gevonden dan is het helaas niet succesvol geweest en is het een kwestie van nog een keer zoeken of om de zoektocht af te blazen.

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op!

 Wholesale Jerseys